Kontakta oss
BRF & Fastighetsägare

God ventilation skapar nöjda parter i alla led

FTX Gruppen projekterar, installerar samt servar ventilationssystem till fastighetsägare

Är du en fastighetsägare eller fastighetsförvaltare som söker en kompetent partner för era ventilationsbehov? Vi på FTX Gruppen har stor vana av att arbeta med ventilation i flerfamiljshus, restauranger, lokaler eller kontor.

Sätt standarden högt och gör era fastigheter synonyma med ren luft, kostnadseffektiva lösningar och nöjda hyresgäster.

Brun tegelbyggnad med balkonger en solig dag.

Vi är er helhetsleverantör

Oavsett om det gäller nybyggnation eller ombyggnation kan ni lämna hela ventilationsentreprenaden till oss på FTX Gruppen.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta i fastigheter både som är i drift med hyresgäster eller genomgår större ombyggnation. 

Färgglad fasad med lägenhetsbalkonger.
3 ventilationsschakt.

Obligatorisk ventilationskontroll (OVK)

Är det dags att utföra en obligatorisk ventilationskontroll, en så kallad OVK?
FTX Gruppen genomför årligen mängder med ventilationskontroller över hela Sverige, med primärfokus på Mälardalen och Västra Götaland.

Vi hjälper fastighetsägare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från OVK till kostnad- och lösningsförslag på problemen som eventuellt kan upptäckas i samband med besiktning. 

Kontakta oss för en fastprisoffert eller om ni har fått nedslag på er besiktning och söker hjälp med att lösa anmärkningarna.

Ventilationsinstallatör jobbar i solnedgången.
Färgglad fasad med lägenhetsbalkonger.

Radonmätning och radonsanering

Varför ska man som fastighetsägare mäta radon?
I Sverige ansvarar fastighetsägaren själv för att genomföra radonmätning i såväl bostäder som kommersiella lokaler. Få företag i Sverige har så lång samlad kompetens inom området radon som FTX Gruppen.

Vi är specialutbildade inom kort- och långtidsmätning och erbjuder professionella helhetslösningar oavsett nivå. Vi har åtagit oss specialuppdrag i sjukhusmiljöer tillika mätningar hos större fastighetsbolag, och garanterar dig som fastighetsägare och/eller fastighetsförvaltare en trygg partner i alla steg.
Besök vår sida om Radon för fördjupad information.

Byggarbetare diskuterar en ritning vid ett projekt.
Interiör i ett modernt kontorslandskap.

Kanalrensning, felsökning och serviceåtgärder

Att utföra kanalrensningar är en viktig del i att bibehålla effektivitet och renhet i ventilationssystemet. Desto smutsigare utemiljö desto oftare behövs en rensning av fastighetens ventilationskanaler.

Vi har snabba responstider och konkurrenskraftiga priser på allt utförande inom Mälardalen och Västra Götaland. Vi kan även erbjuda skräddarsydda servicepaket där FTX Gruppen tar hand om ert ventilationssystem på avtal, då ingår allt från kanalrensningar till byte av luftfilter, radonmätningar och andra serviceåtgärder.

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi med mer information.

Tack! Vi har fått ditt meddelande och återkommer så snart vi kan.
Oops! Något gick fel. Testa att fylla i och skicka formuläret igen.