Kontakta oss
Privatperson

FTX Ventilation—bra för hälsan, bra för spargrisen.

Som privatperson kan du alltid förvänta dig ett personligt bemötande med en dialog där inga behov är för små för att diskuteras och lösas.

Kvalitet, noggrannhet och detaljkunskap är mycket viktigt för oss, därför har vi lagt stor vikt vid att säkerställa att alla våra partners, projektledare, personal och installatörer har mycket lång erfarenhet av FTX ventilation. Detta gör att vi alltid kan garantera en snabb, professionell och kostnadseffektiv installation.

Vi jobbar uteslutande med marknadens bästa lösningar och håller oss ständigt uppdaterade med aktuella marknadsnyheter så att du som kund ska känna dig trygg i valet av oss som entreprenör.

Kvinna går mot havet en kall och solig vårdag på den svenska västkusten.

FTX ventilation med installation

FTX Gruppen utför alla typer av radonmätningar och ventilationsinstallationer i villa, radhus, kontor, lager, lokaler, lägenheter etc. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg men arbetar med ventilation i hela Sverige.

Givet vår långa erfarenhet kommer vi alltid ut på ett gratis platsbesök för en personlig genomgång med er, där vi går igenom och fastställer den mest optimala lösningen för din hälsa, hemtrevnad och ekonomi.

Vardagsrum inrett med plantor och modena möbler i solsken.
Välventilerat modernt matrum.

Varför ska du som kund välja ett FTX System?

Idag är lagkraven märkligt nog lägre för bostäder än för andra lokaler, trots att vi vistas mycket mer i våra bostäder än på andra ställen. Detta kan leda till att man förbiser vikten av ren inomhusluft, men varför vistas i miljöer där man andas undermålig luft?

Det är även vanligt att man ovetandes låter den varma luften inomhus gå till spillo, men med ett värmeåtervinningssystem så återvänder du värmen med mellan 50-80% och får en bättre hushållsekonomi. Med ett FTX System effektiviserar du inte bara förbrukningen utan du får även en mycket bättre inomhusmiljö med kraftigt minskade föroreningar, då våra FTX System filtrerar luften genom specialfilter som ger en kraftigt höjd renhet i den luften du andas inne i din bostad.

Så vänta inte, kontakta oss för en kostnadsfri genomgång upptäck vilka underverk vi kan göra för att förbättra både ekonomi och luftkvalitet hemma hos dig!

Ensam röd stuga som saknar ventilation.
Vind som blåser över en äng.

Även proffs på Radon

Är er fastighet i behov av radonsanering eller önskar ni ta reda på om det behövs? Få företag i Sverige har så lång samlad kompetens inom området radon som FTX Gruppen.

Vi är specialutbildade inom kort- och långtidsmätning och erbjuder professionella helhetslösningar som garanterar er trygghet i valet av oss som entreprenör. Oavsett om behoven gäller privatbostad, flerfamiljshus eller större fastighetsprojekt.

Besök vår sida om radon eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi med mer information.

Tack! Vi har fått ditt meddelande och återkommer så snart vi kan.
Oops! Något gick fel. Testa att fylla i och skicka formuläret igen.